Orange Raisin tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 202 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte, bicarbonat de sodiu, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Raisin Spice Squares cu glazură portocalie – acestea sunt cookie-uri bogate, care sunt completate cu glazură portocalie, Pâine De Portocale Cu Stafide, și Scones Cu Stafide Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Strângeți portocala și rezervați 1/3 cană de suc. Se macină coaja de portocală și pulpa, stafidele și 1/3 cană de nuci împreună. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Stafide
Nuci
Portocaliu
Suc
3
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați lapte, scurtare și ouă. Bateți timp de 3 minute la viteză medie. Se amestecă amestecul de portocale-stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Portocaliu
Stafide
Ouă
Lapte
5
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
1
Burniță rezervat 1/3 cana suc de portocale peste tort cald. Într-un castron mic combinați 1/3 cană de zahăr, 1 linguriță de scorțișoară și 1/4 cană de nuci; presărați peste tort