Tort De Sorbet Cu Lămâie-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Sorbet de lămâie-zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,8 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Lemon-Ginger Angel Food și tort de zmeură-Sorbet, Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Tort de lămâie cu cremă de lămâie sau sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bandă de 24 pe 6 inci de hârtie pergament. Ungeți partea unei tigaie cu formă de arc de 8 inci, apoi aliniați partea cu pergamentul; hârtia se va extinde deasupra marginii tigaiei, astfel încât să puteți construi un tort înalt.
Amestecați prăjiturile zdrobite, zahărul și untul topit într-un bol până se combină. Apăsați amestecul în partea de jos și aproximativ 1/4 inch în sus pe partea laterală a tigaiei pregătite. Congelați până la fermitate, aproximativ 15 minute.
Scoateți sorbetul de lămâie peste crustă în loturi mici, ambalându-l cu o spatulă offset; neteziți partea superioară. Congelați până la fermitate, aproximativ 45 de minute. Repetați cu sorbetul de zmeură și congelați până când este ferm, încă 45 de minute.
Așezați ciocolata într-un bol rezistent la căldură.
Încălziți smântâna într-o cratiță mică sau în cuptorul cu microunde până abia fierbe; se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 1 minut, apoi se amestecă până se omogenizează.
Scoateți partea laterală a tigaiei cu formă de arc și pergamentul.
Întindeți amestecul de ciocolată peste vârful tortului și congelați până se fixează, aproximativ 10 minute.
Serviți imediat sau acoperiți și congelați până la 2 zile.