Thit Bo Cuon la Luop (carne de vită vietnameză în frunze de struguri)

Thit Bo Cuon la Luop (carne de vită vietnameză în frunze de struguri)
Rețeta Thit Bo Cuon la Luop (carne de vită vietnameză în frunze de struguri) ar putea satisface pofta ta vietnameză în jur 37 minute. Acest hor d ' oeuvre are 32 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 35 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuoc nam, frunze de struguri, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Porc Și Ouă Fierte Vietnameze În Rețetă De Caramel-Thit Heo Kho, Vietnameză fiert carne de porc & ouă în caramel - Thit Heo Kho Trung flashback-uri din bucătăria mamei mele, și Frunze De Struguri pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista