Tort De Sirenă
Tort Mermaid necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 334 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr de culoare Violet, amestec de prăjituri, rulouri de fructe roll-up-uri gustare de fructe chewy de fructe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Sirenă, Cocktail-Uri De Sirenă Albastră, și Mermaid Deep Sea Punch.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale unei căni de cremă de 10 oz și două tigăi rotunde de 8 inci.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă 2/3 cană de aluat în ceașcă de cremă; împărțiți aluatul de tort rămas uniform între tigăile de tort.
Coaceți 23 până la 28 de minute (26 până la 33 de minute pentru tigăile întunecate sau antiaderente) sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cupa și tigăile cu cremă; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați blaturile rotunjite de la prăjituri de 8 inci. Pe placa de servire, Așezați 1 strat rotund de tort, tăiat cu fața în jos.
Se întinde cu 1/3 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort rotund, tăiat cu fața în jos. Tăiați partea superioară rotunjită a tortului cu cremă pentru a face o suprafață plană. Cu o cantitate mică de glazură, atașați tortul cu ceașcă de cremă, cu partea plată în jos, la vârful tortului cu strat, aliniind marginea rotunjită cu marginea tortului cu strat. Folosind păpușa ca ghid, tăiați și îndepărtați bucata rotunjită din tortul cu cremă pentru a face loc pentru păpușă. (Aruncați piesa decupată.)
În castron mic, lingura 3/4 cana glazura. Nuanțați cu culoarea alimentelor albastre pentru a face Albastru deschis; pus deoparte. Părțile de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură albă rămasă. Pentru a adăuga valuri, înghețați partea inferioară a tortului cu glazură albastră. Scufundați o furculiță în câteva picături culoare alimentară albastră suplimentară; rotiți în glazură albastră pe tort pentru a adăuga efect de undă.
Se presara partea de sus a tort cu zaharuri colorate.
Legați părul păpușii de modă în coada de cal. (Păstrați costum de baie sau haine pe păpușă.) Înfășurați corpul păpușii cu folie de plastic, acoperind bustline și lăsând brațele libere și umerii descoperiți. Cu 2 rulouri de gustări de fructe, înfășurați o porțiune de păpușă învelită în plastic, rulouri suprapuse și apăsați pentru a rămâne împreună. Înfășurați a treia rolă de gustare în jurul picioarelor și extindeți 2 inci dincolo de picioare; apăsați împreună pentru a forma o formă de aripioare, tundând dacă este necesar.
Așezați păpușa pe scaun pe tort.
Pentru a face stele de mare, pe suprafața presărată cu zahăr granulat, aplatizați fiecare picătură de gumă pentru a face o rundă de 1 1/2 inch. Folosind foarfece, tăiați 5 pene din fiecare rundă de gumă pentru a forma o stea. Trageți ușor pentru a extinde punctele de stele. Decorați tortul și farfuria de servire cu bomboane de stele de mare și creaturi marine. Depozitați ușor acoperit.