Tort de sfeclă de ciocolată fără gluten cu glazură de ciocolată fără lactate

Tort de sfeclă de ciocolată fără gluten cu glazură de ciocolată fără lactate
Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de sfeclă de ciocolată fără Gluten, cu glazură de ciocolată fără lactate, ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 499 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sfeclă, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort Cu Cană De Ciocolată Fără Zahăr De 1 Minut {Fără Carbohidrați, Lactate Și Gluten}, și Tort de ciocolată germană fără Gluten cu Topping fără lactate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă primul set de ingrediente într-un castron și se lasă deoparte. Într-un robot de bucătărie, bateți ouăle și zahărul până devin ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați uleiul și vanilia și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați sucul alternativ cu amestecul uscat rezervat, începând și terminând cu ingredientele uscate, pulsând doar de 2-3 ori, până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Adăugați nuca de cocos și sfecla și pulsați doar de 2-3 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă cu tub și se coace aproximativ o oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Răsturnați tortul și lăsați-l să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți ca atare sau cu glazură de ciocolată.Topiți ingredientele la o flacără foarte mică sau la cuptorul cu microunde timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se întinde pe tort și se lasă glazura să se formeze înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista