Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu semințe de mac cu smântână ucraineană. Pentru 1,1 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 381 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecetes are 62 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Semințe De Mac Cu Smântână Ucraineană, Tort Cu Smântână-Mac, și Brioșe cu smântână cu semințe de Mac Streusel.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apă clocotită peste semințele de mac într-un castron și se scurge bine peste o sită fină. Dacă este necesar, repetați această spălare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Întindeți semințele de mac pe un prosop de ceai sau hârtie maro și lăsați să se usuce peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Kilograme De Mure (aproximativ
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
4
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si 1/4 lingurita de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1 1/2 căni de zahăr până se îngroașă și se colorează lămâia. Bateți în smântână și vanilie. Cernem amestecul de făină și îl împăturim ușor în amestecul de ouă, împreună cu semințele de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Pentru a face umplutura de lămâie: într-o cratiță, amestecați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și vârf de sare. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie, apa, sucul de portocale și untul. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Coaja De Lămâie
Unt
Lămâie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Bateți încet 1/2 cană de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou. Se toarnă încet amestecul de gălbenuș de ou înapoi la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti, amestecand continuu, timp de 5 minute, sau pana se ingroasa.
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "