Tort de rubarbă și portocale
Tortul cu rubarbă și portocale este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de rubarbă și Floare de portocal, Tort de portocale cu rubarbă cu iaurt, și Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă.
Instrucțiuni
Răsturnați rubarba într-un castron și presărați peste 50g de zahăr. Se amestecă astfel încât rubarba să fie acoperită, apoi se lasă deoparte timp de 30 de minute pentru a extrage o parte din sucuri (macerat). Între timp, ungeți și tapetați baza și părțile laterale ale unei forme rotunde de tort de 23 cm, cu fund liber, cu pergament de copt și încălziți cuptorul la ventilator/gaz 180C/160C
Sfat restul de zahăr, untul, coaja de portocală și sucul într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează bine.
Adăugați făina, migdalele, praful de copt și ouăle, apoi bateți din nou până se omogenizează. Îndoiți rubarba și orice sucuri. Puneți lingura în tablă și nivelați partea superioară.
Se presară cu migdalele fulgi, apoi se coace în centrul cuptorului timp de 1 oră-1 oră 15 minute până când înviat, auriu și o frigăruie introdusă în centru iese curată. Acoperiți cu folie dacă tortul începe să se rumenească prea mult în timpul gătitului. Lăsați în formă timp de 15 minute înainte de a scoate și răci complet pe un suport de sârmă. Praf cu puțin zahăr glazură înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "