TORT DE PĂTLAGINĂ (TORTA DE PLATANO MADURO)
Tortul de pătlagină (TORTA de Platano MADURO) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 183 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 150 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, scorțișoară măcinată, pastă de guava și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de rețetele mele columbiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ TORT DE PĂTLAGINĂ (TORTA DE PLATANO MADURO), Torta de Pl8tano Maduro con Bocadillo y Queso, și Bile de pătlagină coapte(Bu, de asemenea,).
Instrucțiuni
Curățați pătlaginele și tăiați-le în fâșii subțiri de aproximativ" grosime". Se incalzeste cuptorul la 350° f.Într-o tigaie adâncă, se adaugă ulei vegetal.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de pătlagină și prăjiți aproximativ 2 minute, amestecând și întorcând ocazional.
Îndepărtați pătlaginele folosind o lingură cu fante și transferați-le pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și setați aside.In un castron mediu, combinați laptele, ouăle bătute, zahărul, scorțișoara, pasta de guava, cuburile de brânză și pătlagina prăjită.
Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă, se presară brânză rasă deasupra și se coace 30 de minute.