Tort de păianjen înfricoșător
Spooky Spider Cake este un desert fără lactate . Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 611 calorii . Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween . Mergeți la magazin și cumpărați shortening, apă, zahăr de cofetarie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spooky Spider Cupcakes , Spooky Spider Cookies și Spooky Spider Brownies .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate amestecul de tort de ciocolată, apa și ouăle la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în cele două jumătăți de tavă de copt cu minge de sport unsă și făinată.
Coaceți la 350° timp de 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Între timp, într-un alt bol, bate amestecul alb de prăjitură, apa și ouăle la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Răciți toate prăjiturile timp de 10 minute înainte de a le scoate din tavă pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, folosind un mixer cu suport greu, combinați scurtarea, 1/4 cană apă și vanilia.
Combinați zahărul de cofetarie și pudra de bezea; bateți în amestecul de scurtare.
Pentru tort de bază: Nuanță 2-1/4 căni de glazură violet. Folosind un cuțit zimțat, nivelați blaturile de prăjituri albe, dacă este necesar.
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura colorată rămasă deasupra și pe părțile laterale ale prăjiturii.
Combinați 3 căni de glazură, cacao și apă rămasă până la omogenizare; nuanță neagră.
Combinați 1/4 cană glazură neagră și sirop de porumb. Folosind vârful rotund #2 și glazură neagră cu sirop de porumb, pânze de țevi și păianjeni în jurul părților laterale ale tortului.
Cu 3/4 cană glazură albă și vârful de coajă #18, marginea țevii de-a lungul marginii de jos a prăjiturii. Introduceți dibluri în centrul tortului.
Tăiați cerc de carton pentru a măsura 3-1/4 in.; pune peste tort.
Pentru prăjitura păianjen: Folosind un cuțit zimțat, nivelați partea rotunjită a unui tort de ciocolată; atașați la cercul de tort cu o cantitate mică de glazură neagră.
Întindeți partea de sus cu 1/3 cană glazură neagră; acoperiți cu prăjitura de ciocolată rămasă.
Folosind vârful de iarbă #233 și glazura neagră, treceți părul peste tort. Cu glazură albă și vârf rotund # 12, ochi și dinți de țeavă. Pupilele de țeavă cu vârf rotund #2 și glazură neagră.
Pentru picioare, introduceți o scobitoare în capetele fiecărei frânghii de lemn dulce. Introduceți un capăt în partea laterală a păianjenului; introduceți celălalt capăt în partea de sus a tortului violet.
Se ornează cu porumb dulci.