Spooky Spider Cake este un desert fără lactate . Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 611 calorii . Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween . Mergeți la magazin și cumpărați shortening, apă, zahăr de cofetarie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spooky Spider Cupcakes , Spooky Spider Cookies și Spooky Spider Brownies .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bate amestecul de tort de ciocolată, apa și ouăle la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă în cele două jumătăți de tavă de copt cu minge de sport unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți la 350° timp de 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-un alt bol, bate amestecul alb de prăjitură, apa și ouăle la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort Alb
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Răciți toate prăjiturile timp de 10 minute înainte de a le scoate din tavă pe rafturi pentru a se răci complet.
8
Pentru glazură, folosind un mixer cu suport greu, combinați scurtarea, 1/4 cană apă și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
9
Combinați zahărul de cofetarie și pudra de bezea; bateți în amestecul de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
10
Pentru tort de bază: Nuanță 2-1/4 căni de glazură violet. Folosind un cuțit zimțat, nivelați blaturile de prăjituri albe, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
11
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți glazura colorată rămasă deasupra și pe părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Combinați 3 căni de glazură, cacao și apă rămasă până la omogenizare; nuanță neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
14
Combinați 1/4 cană glazură neagră și sirop de porumb. Folosind vârful rotund #2 și glazură neagră cu sirop de porumb, pânze de țevi și păianjeni în jurul părților laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
15
Cu 3/4 cană glazură albă și vârful de coajă #18, marginea țevii de-a lungul marginii de jos a prăjiturii. Introduceți dibluri în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
16
Tăiați cerc de carton pentru a măsura 3-1/4 in.; pune peste tort.
17
Pentru prăjitura păianjen: Folosind un cuțit zimțat, nivelați partea rotunjită a unui tort de ciocolată; atașați la cercul de tort cu o cantitate mică de glazură neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
18
Întindeți partea de sus cu 1/3 cană glazură neagră; acoperiți cu prăjitura de ciocolată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
19
Folosind vârful de iarbă #233 și glazura neagră, treceți părul peste tort. Cu glazură albă și vârf rotund # 12, ochi și dinți de țeavă. Pupilele de țeavă cu vârf rotund #2 și glazură neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20
Pentru picioare, introduceți o scobitoare în capetele fiecărei frânghii de lemn dulce. Introduceți un capăt în partea laterală a păianjenului; introduceți celălalt capăt în partea de sus a tortului violet.