Tort de păianjen de ciocolată cu Mousse de Caramel-cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de păianjen cu ciocolată cu Mousse de cafea Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 610 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți la îndemână smântână grea, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Iubitorii De Ciocolata Triple Layer Cafea Caramel Ciocolata Mousse Prăjituri, Tort cu Mousse de ciocolată neagră și cafea albă, și Tort Brownie Cu Mousse De Caramel Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați zahărul cu apa și sucul de lămâie și aduceți la fierbere la foc moderat. Folosind o perie de patiserie umedă, ștergeți partea laterală a cratiței. Fierbeți siropul netulburat până începe să se rumenească în jurul marginilor, 4 până la 5 minute. Rotiți tigaia, apoi fierbeți până când caramelul devine un chihlimbar mediu-închis, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc. Adăugați cu grijă 1/2 cană de cremă într-un flux constant. Se amestecă cu o lingură de lemn cu mâner lung pentru a combina, apoi se adaugă restul de 1 1/2 căni de smântână. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Transferați caramelul într-un castron și dați-l la frigider până la foarte rece, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Ungeți fundul doar a trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci și tapetați-le cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, bateți cacao cu apa clocotită până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Hârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Bateți laptele până se omogenizează; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Pe o foaie de hârtie de ceară, cernem făina de tort cu bicarbonatul de sodiu , praful de copt și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Făină De Tort
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Vinegretă De Verjuic
8
Adăugați oul și gălbenușul de ou și bateți până devin cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Adăugați ingredientele uscate în 2 loturi, alternând cu amestecul de cacao; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
10
Împărțiți aluatul uniform între cele 3 tigăi (straturile vor fi puțin adânci) și neteziți vârfurile.
11
Coaceți prăjiturile timp de 12 până la 14 minute sau până când vârfurile revin când sunt presate ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor. Întoarceți-le pe o grătar pentru a se răci complet. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Într-un castron mic pentru microunde, dizolvați cafeaua instant în 3 linguri de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De Verjuic
14
Se presară gelatina și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind un mixer electric, bateți caramelul cu crme frache doar până se formează vârfuri moi. Lucrând rapid, cuptorul cu microunde amestecul de cafea-gelatină la intervale de 10 secunde doar până când gelatina este complet dizolvată și fierbinte la atingere. Bateți rapid gelatina fierbinte în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane Runts
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Căptușiți o tigaie rotundă de 9 inci cu formă de arc cu folie de plastic, lăsând cel puțin 4 inci de surplombă în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Așezați 1 din straturile de tort, cu partea plată în jos, în partea inferioară a tăvii cu formă de arc. Puneți jumătate din mousse de caramel peste tortul din tigaie și acoperiți cu un alt strat de tort. Apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
17
Adăugați mousse-ul de caramel rămas și acoperiți cu stratul final de tort, cu partea plată în sus. Îndoiți folia de plastic deasupra tortului și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
18
Într-o cratiță medie, încălziți crema doar până când apar bule mici în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
19
Se ia de pe foc.
20
Adăugați ciocolata și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
21
Lăsați glazura să se răcească aproximativ 1 oră, până când este groasă, dar se toarnă. Într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor cu laptele și transferați-l într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan Preparat
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Vinegretă De Verjuic
22
Desfaceți partea superioară a tortului și inversați tortul pe o farfurie mare de servire. Glisați benzi largi de hârtie de ceară sub marginea inferioară a tortului de jur împrejur pentru a prinde picături.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
23
Scoateți partea și partea inferioară a tigaiei și desfaceți tortul. Neteziți părțile laterale ale tortului cu o spatulă offset.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
24
Se toarnă aproximativ 3/4 cană din glazura de ciocolată peste tort și se întinde peste tot, completând orice goluri. Dați-l la frigider timp de aproximativ 5 minute, până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
25
Se toarnă glazura de ciocolată rămasă pe tort și se întinde peste tot; nu se întinde odată ce glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Dressing Japonez De Susan Preparat
26
Pornind de la centru și de lucru rapid spre margine, țeavă o spirală continuă de glazură albă peste partea de sus a tort. Folosind o scobitoare sau o frigăruie de lemn, treceți ușor vârful prin glazură de la centru la margine pentru a crea un model de pânză. Dați la frigider tortul timp de aproximativ 15 minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
27
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Îndepărtați ușor benzile de hârtie de ceară, tăiați tortul în pene și serviți.