Tortul de Prune festiv necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 56 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți nucșoară măcinată, prune, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Prune, Tort cu prune de ciocolată, și Tort de Prune cu glazură.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara macinata, nucsoara, cuisoare si ienibahar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Cremați scurtarea cu zahărul alb. Amestecați ouăle pe rând și bateți bine timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Cremă
Ouă
4
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu sucul de prune. Se amestecă prunele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Suc
Nuci
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când ați terminat.