Tort De Portocale De Paște
Tortul de portocale de Paște este un fără gluten desert. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Paștele. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de portocale jell-O, prăjituri cu zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Încercați Colorant Roșu-Portocaliu Pentru Ouă De Paște, Cupcakes De Paște Cu Migdale Portocalii, și Pâine de Paște cu unt de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece; se toarnă 1-1/2 căni în tigaie rotundă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit. Refrigerați 2 ore sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Se amestecă laptele în gelatina rămasă până se omogenizează.
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate cu telul 2 min. Se amestecă în portocale și 2 cani bici rece; lingura peste strat de gelatină în tigaie. Top cu strat de cookie-uri. (Pan va fi plin.) Acoperă.
Refrigerați 4 ore sau până când gelatina este fermă. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi desertul; desfaceți pe farfurie.
Garnisiți cu biciul rece rămas.