Tort De Portocale De Paște

Tort De Portocale De Paște
Tortul de portocale de Paște este un fără gluten desert. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Paștele. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de portocale jell-O, prăjituri cu zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Încercați Colorant Roșu-Portocaliu Pentru Ouă De Paște, Cupcakes De Paște Cu Migdale Portocalii, și Pâine de Paște cu unt de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece; se toarnă 1-1/2 căni în tigaie rotundă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit. Refrigerați 2 ore sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
2
Se amestecă laptele în gelatina rămasă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate cu telul 2 min. Se amestecă în portocale și 2 cani bici rece; lingura peste strat de gelatină în tigaie. Top cu strat de cookie-uri. (Pan va fi plin.) Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Refrigerați 4 ore sau până când gelatina este fermă. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi desertul; desfaceți pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
5
Garnisiți cu biciul rece rămas.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista