Tort De Portocale Cu Ciocolată Fără Gluten

Tortul cu portocale cu ciocolată fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 258 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, amestecul de prăjituri devil ' s food, Suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Portocale Cu Ciocolată Fără Gluten, Tort De Fasole Garbanzo Cu Portocale De Ciocolată (Fără Gluten), și Tort de portocale fără cereale și conținut nutrițional de făină fără Gluten.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos numai de 8 - sau 9-inch pătrat pan. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Coaceți 44 până la 49 de minute pentru o tigaie de 8 inci sau 38 până la 43 de minute sau o tigaie de 9 inci până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, 1/4 cană de unt și 1 lingură de suc de portocale cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă.
Adăugați sucul de portocale rămas, câte 1 linguriță, până când este cremos și neted. Bateți în 1 linguriță coaja de portocală.
Întindeți glazura pe tortul răcit.
Se ornează cu segmente de coajă de portocală sau portocală mandarină.