Tort De Portocale Cu Ciocolată Fără Gluten

Tortul cu portocale cu ciocolată fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, zahărul pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Fasole Garbanzo Cu Portocale De Ciocolată (Fără Gluten), Tort de portocale fără cereale și conținut nutrițional de făină fără Gluten, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 177°. grăsime de jos numai de 8-sau 9-inch pan pătrat. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Coaceți 44 până la 49 de minute pentru o tigaie de 8 inci sau 38 până la 43 de minute sau o tigaie de 9 inci până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, 1/4 cană de unt și 1 lingură de suc de portocale cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă.
Adăugați sucul de portocale rămas, câte 1 linguriță, până când este cremos și neted. Bateți în 1 linguriță coaja de portocală.
Întindeți glazura pe tortul răcit.
Se ornează cu segmente de coajă de portocală sau portocală mandarină.