Tort de porc măcinat cu ou sărat (Haam Daan Ju Yoke Beng)

Tort de porc măcinat cu ou sărat (Haam Daan Ju Yoke Beng)
Tort de porc măcinat cu ou sărat (Haam Daan Ju Yoke Beng) este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 529 calorii, 35g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Burgeri de curcan sau carne de porc măcinată, Penang Hokkien Mee (creveți tăiței / har Meen / Mee jugul / ????), și Vina-și fără Jug Curried Ouă Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați albul oului sărat de gălbenuș. Puneți albul cu o lingură într-un castron mic sau amestecați într-un robot de bucătărie. Împărțiți gălbenușul în patru bucăți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mediu rezistent la căldură, amestecați împreună carnea de porc măcinată, albușul sărat, oul obișnuit, sosul de soia, zahărul, sarea, piperul și laptele folosind mâinile. Laptele va face textura mai fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se lasă să stea 15 minute la marinat. În gătitul chinezesc, acesta este cel mai bun moment pentru a pregăti restul felurilor de mâncare pentru masă și pentru a începe să gătiți orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Luați bucățile de gălbenuș de ou sărat și împingeți-le în carnea de porc. Neteziți partea superioară a cărnii de porc până când este plată și uniformă. Aranjați floretele de broccoli în jurul marginii exterioare a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Așezați vasul într-un abur sau într-o oală mare, cu câțiva centimetri de apă în el. Setați la foc mediu-mic. Aburiti pana cand carnea se rumeneste pe tot parcursul, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți cu orez. Gălbenușul este cea mai râvnită parte a felului de mâncare. Rați-l cu atenție! Este foarte sărat, așa că cel mai bine este să mănânci gălbenușul un pic tid la un moment dat cu o mușcătură mai mare de carne, amestecată cu o gură de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista