Tort de pompieri
Tortul motorului de pompieri durează aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 661 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți unt, colorant alimentar, extract de migdale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Tort De Pompieri, Chiftele Cu Motor De Pompieri, și Salată De Pornire A Motorului.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți și aliniați baza o formă de tort pătrată de 20 cm cu pergament de copt.
Puneți untul și zahărul într-un castron și bateți până devin ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, extractul de migdale, făina, migdalele măcinate și laptele și bateți foarte bine până la culoare deschisă și palidă.
Se întinde în cositorul pregătit și se coace la cuptor pentru 3540 de minute.
Îndepărtați și lăsați să se răcească complet înainte de tăiere și glazură.
Pentru a face glazura de unt, puneți untul într-un castron și bateți bine. Bateți treptat zahărul glazurat până când este neted și cremos.
Tăiați tortul în jumătate pentru a face două dreptunghiuri fiecare 10x20cm. Luați o jumătate și tăiați în două bucăți de 10x14cm și 10x6cm. Folosind puțină glazură de unt, atașați bucata de 10x6cm la un capăt al piesei de 10x20cm. Aceasta este partea cabinei motorului. Luați bucata de 10x14cm și feliați pe jumătate orizontal.
Întindeți puțină glazură de unt pe partea principală a mașinii de pompieri (în spatele cabinei) și lipiți-o pe una dintre piesele de 10x14cm. Bucata de tort rămasă nu este necesară.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați partea din față a cabinei într-un unghi în care vor fi așezate ferestrele.
Întindeți întregul tort cu glazură de unt.
Întindeți fondantul roșu și folosiți pentru a acoperi mașina de pompieri. Tăiați în jurul bazei.
Rulați toate, cu excepția a 50 g de glazură gri, pe o bandă neregulată și așezați-o pe o placă de tort de 30 cm. Ridicați cu atenție motorul de incendiu pe placă.
Desfaceți aproximativ jumătate din lemn dulce de pe fiecare dintre cele patru roți. Atașați benzile, folosind puțin din glazura roșie, pentru a face o margine dublă în jurul bazei tortului. Din nou, folosind glazura, atașați cele patru roți. Folosiți lemn dulce rămas pentru a face benzi pentru a marca centrul drumului.
Întindeți glazura gri rezervată și decupați 6 obloane și două oglinzi cu aripi. Atașați la tort folosind glazură roșie. Folosiți glazura albă pentru a face două geamuri frontale și două laterale pentru cabină. Atașați cu glazură regală roșie și țeavă în jurul fiecărei ferestre și țevi ușile cabinei.
Lipiți amestecurile dolly pentru a reprezenta farurile, luminile de acoperiș și suporturile scărilor. Faceți o scară din biscuitul acoperit cu ciocolată sau bețișoarele de mentă, tocând și lipind cu glazură. Atașați la partea superioară a motorului cu glazură.
Lipiți împreună cele două inele de petrecere și atașați-le pe partea laterală a mașinii de pompieri.
Rulați glazura de fondant galben într-un cârnat lung și înfășurați biscuiții pentru a reprezenta furtunul, trageți pe tablă și apoi faceți un cerc mic de glazură galbenă și lipiți capătul pentru duză. Colorați glazura regală rămasă într-o culoare albastru pal. Subțiați cu puțină apă dacă este necesar și stropiți pe placa de tort pentru a reprezenta apa care curge din furtun.
Folosind puțină culoare albastră subțiată cu apă, vopsiți ferestrele cu o perie fină de vopsea. Folosind culoarea neagră, vopsiți ștergătoarele de parbriz pe geamurile din față.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "