Salată Cremoasă De Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata cremoasă de fructe. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 282 calorii. Dacă aveți frunze de mentă, nucă de cocos, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fructe cu sos cremos glazurat {salata mea preferată de fructe}, Salată Cremoasă De Fructe, și Salată Cremoasă De Fructe I.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Întindeți nuca de cocos într-un singur strat pe o tigaie. Toast nucă de cocos în cuptor până la maro auriu pal, urmărind cu atenție pentru a evita arderea, aproximativ 8 minute.
Într-un bol de amestecare, bateți împreună iaurtul, mierea, romul și menta. Într-un alt castron mare, combinați fructele.
Se toarnă amestecul de iaurt peste fructe și se amestecă pentru a se combina. Se lasă să stea 10 minute, astfel încât fructele să poată absorbi aromele.
Presărați nuca de cocos prăjită deasupra și serviți.