Tort De Piersici-Migdale Cu Lapte Bătut

Tort De Piersici-Migdale Cu Lapte Bătut
Tortul cu piersici-migdale din lapte de unt este un vegetarian desert. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 431 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Cafea Cu Piersici Din Lapte, Tort De Zară Cu Migdale De Zmeură, și Tort De Lapte De Migdale Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 191°. tapetați o tigaie pătrată de 9 inci cu folie, permițând o consolă de 3 inci pe 2 laturi. Folie de unt și tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați 1/4 cană de zahăr și scorțișoară. Într-un castron mare, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul cu 1 cană de zahăr până la lumină, aproximativ 3 minute. Răsturnați vasul cu o spatulă și amestecați migdalele măcinate și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Făină De MigdaleFăină De Migdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Reduceți viteza mixerului la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu zară, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se amestecă până se combină.
8
Întindeți aluatul uniform în tigaie; aranjați piersicile deasupra în 4 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați scorțișoară-zahăr și migdale feliate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
10
Coaceți până când tortul este auriu deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Folosiți mânerul foliei pentru a îndepărta tortul; serviți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista