Tortul de petrecere necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 273 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți albușuri de ou, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Să petrecem " tort, Tort " Petrecere, și Tort De Șah De Petrecere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați două tigăi de tort de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cerneti impreuna; făina de tort, praful de copt, 3/4 linguriță sare și 1/3 cană zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Tort
Zahăr
Sare
3
Adăugați scurtarea și 3/4 cană de lapte, bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute, răzuind vasul în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați 4 albușuri și bateți aluatul încă 2 minute , răzuind bolul în timp ce bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Umpleți fiecare tigaie cu strat de tort 1/3 plină de aluat, presărați jumătate de cireșe peste aluat, apoi adăugați aluatul rămas, presărați cireșele rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți prăjiturile din tigăi și lăsați să se răcească. Înghețați cu frișcă sau glazură fiartă pufoasă și presărați cu nucă de cocos fulgi și garnisiți cu jumătăți de cireșe maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Maraschino
Fulgi De Nucă De Cocos
Frișcă
Glazură
1
Combinați într-o cratiță: 1 cană de zahăr, apă, sirop ușor de porumb și 1/8 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează bine. Se fierbe încet, fără agitare, până când amestecul se va învârti un fir lung atunci când un pic este scăzut de la o lingură de aproximativ 238 grade F la 242 grade F (116 grade C la 118 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare de amestecare bateți 2 albușuri până se înțepenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se toarnă sirop fierbinte peste albușurile bătute în timp ce bate continuu. Continuați să bateți până când amestecul este foarte pufos și își va menține forma. Apoi adăugați vanilie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Vanilie
Sirop
4
Răspândiți pe tort. Dacă glazura nu pare suficient de rigidă, bateți în 2 sau 3 linguri zahăr de cofetărie câte o lingură la un moment dat până când este suficient de rigidă pentru a menține forma.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "