Tort De Pere De Turtă Dulce
Tortul cu pere de turtă dulce necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de tort de turtă dulce, unt, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Turtă Dulce Cu Pere, Tort De Turtă Dulce Cu Pere Cu Susul În Jos, și Turtă Dulce Pere Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați untul topit, siropul de porumb și zahărul brun într-o tigaie rotundă de 9 inci.
Feliați jumătățile de pere pe jumătate pe lungime.
Așezați un pecan în centrul fiecărui sfert de pere.
Așezați perele tăiate cu fața în jos în tigaia pentru tort, aranjându-le ca niște spițe care radiază din centrul tigaiei.
Presărați orice pecan rămas în jurul perelor.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului și turnați peste pere și nuci pecan în tigaia pentru tort.
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește ușor înainte de a se întoarce pe un vas de servit.