Tortul de pere cu Topping de smântână este un desert care servește 16. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de cafea cu smântână de scorțișoară cu Topping de firimituri, Tort de cafea cu smântână de afine cu Topping Streusel, și Tort De Cafea Cu Smântână Și Pere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouăle și coaja de lămâie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu lapte. Bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Întindeți aluatul într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt. Feliați jumătățile de pere și aranjați în rânduri deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se amestecă ingredientele de topping până se omogenizează; se întinde peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere
6
Se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până la testarea tortului.
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.