Tort De Panglică Curcubeu
Nevoie de un desert fără lactate? Tortul cu panglică curcubeu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 551 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gelatină: lămâie, glazură bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rainbow Ribbon Jello, Tort Cu Panglică Stratificată, și Tort De Panglică De Mentă.
Instrucțiuni
Glazură de decorare colorată: galben, portocaliu, roșu, violet, albastru verde (recomandat: Cake Mate).
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor 2 tigăi rotunde (8 inci) cu spray de gătit; deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, bateți împreună amestecul de tort, apă, ulei, albușuri de ou și vanilie la viteză mică folosind un mixer electric timp de 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului folosind spatula și bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Împărțiți aluatul în tigăile pregătite uniform și coaceți la cuptor timp de 32 până la 36 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Folosiți mănuși de cuptor pentru a scoate tigăile din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute înainte de a se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet. Tăiați vârfurile prăjiturilor, pentru a face o suprafață netedă.
Puneți 1 lingură din fiecare aromă de gelatină în boluri mici separate. Se amestecă 1/3 cană de apă clocotită în fiecare și se amestecă până se dizolvă. Pe părțile tăiate ale prăjiturilor, stropiți gelatina diferită peste prăjituri. Acoperiți prăjiturile, separat, cu folie de plastic și refrigerați timp de 3 până la 4 ore.
Scoateți prăjiturile din frigider. Desfaceți prăjiturile și așezați 1 tort pe o farfurie sau stați și întindeți glazura albă uniform deasupra.
Așezați al doilea tort deasupra și terminați tortul de glazură, partea superioară și părțile laterale cu glazura albă. Așezați la întâmplare păpușile mari ale glazurii de decorare colorate pe tot tortul cu gheață. Folosind o spatulă mică, rotiți păpușile împreună pentru a crea un efect tie-dye/rainbow pe tort.