Tort De Panglică Curcubeu

Tort De Panglică Curcubeu
Nevoie de un desert fără lactate? Tortul cu panglică curcubeu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 551 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gelatină: lămâie, glazură bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rainbow Ribbon Jello, Tort Cu Panglică Stratificată, și Tort De Panglică De Mentă.

Instrucțiuni

1
Glazură de decorare colorată: galben, portocaliu, roșu, violet, albastru verde (recomandat: Cake Mate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Yerba MateYerba Mate
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor 2 tigăi rotunde (8 inci) cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un bol mare de amestecare, bateți împreună amestecul de tort, apă, ulei, albușuri de ou și vanilie la viteză mică folosind un mixer electric timp de 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului folosind spatula și bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Împărțiți aluatul în tigăile pregătite uniform și coaceți la cuptor timp de 32 până la 36 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Folosiți mănuși de cuptor pentru a scoate tigăile din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 până la 15 minute înainte de a se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet. Tăiați vârfurile prăjiturilor, pentru a face o suprafață netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți 1 lingură din fiecare aromă de gelatină în boluri mici separate. Se amestecă 1/3 cană de apă clocotită în fiecare și se amestecă până se dizolvă. Pe părțile tăiate ale prăjiturilor, stropiți gelatina diferită peste prăjituri. Acoperiți prăjiturile, separat, cu folie de plastic și refrigerați timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți prăjiturile din frigider. Desfaceți prăjiturile și așezați 1 tort pe o farfurie sau stați și întindeți glazura albă uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
7
Așezați al doilea tort deasupra și terminați tortul de glazură, partea superioară și părțile laterale cu glazura albă. Așezați la întâmplare păpușile mari ale glazurii de decorare colorate pe tot tortul cu gheață. Folosind o spatulă mică, rotiți păpușile împreună pentru a crea un efect tie-dye/rainbow pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista