Tort De Năut Cu Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 651 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Năut Cu Ciocolată, Tort De Năut Și Portocale, și Tort de năut cu brânză.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți interiorul tăvii de pâine de 1 kilogram cu făină, apoi pudrați toate suprafețele cu cacao, atingând suplimentar.
Într-un castron mare pentru microunde, topiți ciocolata prin microunde la intervale de 15 secunde, amestecând cu o spatulă de cauciuc de fiecare dată până se topește. Alternativ, încălziți, amestecând constant, peste cazan dublu până se topește.
Puree fasole, ouă și vanilie într-un robot de bucătărie (sau folosind un blender de imersie) până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahăr, praf de copt și sare și amestecați pentru a combina, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați ciocolată topită și amestecați pentru a combina, răzuind bine părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Aluatul va avea o consistență groasă, asemănătoare budincii.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră.
Lăsați tortul să se răcească timp de 15 minute pe suportul de răcire cu sârmă înainte de a se răsturna pe platoul de servire. Se răcește complet. Praf cu zahăr de cofetărie chiar înainte de servire.