Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură

Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură
Tortul de nuntă alb cu umplutură de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție conține 664 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Cap la magazin și ridica zahăr pudră, decorare, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu tort de nuntă cu migdale cu umplutură de zmeură, Tort De Nuntă Clasic Cu Umplutură De Zmeură Și Glazură De Unt, și Tort De Nuntă Cu Lămâie-Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F. cu generozitate ungeți fundul și părțile laterale ale fiecărei tigaie pătrată cu scurtare solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Presărați făină pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Pentru a face aluat pentru tigăi de 6 și 8 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană de ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Întindeți 2 1/4 căni de aluat în tigaie de 6 inci și 4 1/4 căni de aluat în tigaie de 8 inci. Acoperiți aluatul rămas cu folie de plastic; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
5
Așezați ambele tigăi la aproximativ 3 inci distanță pe raftul cuptorului din mijloc în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți tort de 6 inci 40 până la 45 de minute și tort de 8 inci 45 până la 50 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați părțile superioare în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
8
Pentru a face aluat pentru tigaie de 12 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
TigaieTigaie
9
Adăugați aluatul în aluat pus deoparte la frigider; se amestecă pentru a combina.
10
Întindeți 9 căni de aluat uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți tortul de 12 inci 50 până la 60 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți tortul din tigaie; așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
13
Fiecare nivel este alcătuit din 2 straturi de tort. Pentru a face un alt strat de 6 și 8 inci, spălați și uscați ambele Tigăi. Pregătiți din nou tigăile conform instrucțiunilor din Pas
14
Umpleți tigăile conform instrucțiunilor din Pas
15
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Spălați și uscați tigaia de tort de 12 inci. Pregătiți din nou tigaia conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
17
Pentru al doilea strat, faceți aluat, umpleți tigaia, coaceți și răciți conform instrucțiunilor din pașii 4 și
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
18
Pentru a face glazura, într-un castron mare, amestecați împreună 8 căni de zahăr pudră și 1 lingură de pudră de bezea. Cu mixerul electric la viteză mică, bateți în 1 cană de scurtare, 1/2 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și 1 linguriță de extract de migdale; bate la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScurtareaScurtarea
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
19
Adăugați lapte suplimentar, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a obține o consistență tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
20
Transferați glazura într-un alt castron mare; acoperiți cu folie de plastic. Faceți glazura conform instrucțiunilor de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
21
Pentru a asambla tort, cu cuțit zimțat, se taie crusta bombat de sus a fiecărui strat de tort pentru a forma o suprafață plană. Îndepărtați cu grijă firimiturile din prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
22
Așezați aproximativ 1 lingură de glazură pe tava de servire, unde va fi așezat primul strat de tort pentru a împiedica alunecarea tortului pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
23
Așezați 1 strat (12 inci), tăiat cu fața în sus, pe tavă.
24
Așezați vârful rotund mare de decorare în punga de decorare; umpleți cu glazură. Țeavă în jurul marginii interioare superioare a stratului de tort, formând o margine groasă de glazură de aproximativ 3/4 inch înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
25
Întindeți 1 cană de umplutură de zmeură deasupra tortului în interiorul marginii de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort de 12 inci, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
26
Pentru straturile de 6 și 8 inci, faceți carton pătrat pentru a plasa nivelurile de tort, așezând fundul tigăilor de tort pe carton; urmăriți în jurul marginii tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
27
Tăiați cu foarfece. Pentru nivelul de 6 inci, așezați o cantitate mică de glazură pe centrul pătratului de carton pentru a ține tortul pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
28
Așezați stratul de tort de 6 inci, tăiat cu fața în sus, pe carton. Țeavă o margine de glazură în jurul marginii interioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
29
Intinde 1/4 cana Zmeura de umplere peste partea de sus a tort în interiorul frontieră. Se acoperă cu stratul de tort de 6 inci rămas, tăiat cu partea în jos. Repetați pentru nivelul de 8 inci, folosind pătrat de carton de 8 inci, atât straturi de tort de 8 inci, cât și umplutură de zmeură de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
30
Pentru a îngheța nivelul de 6 și 8 inci, amestecați glazura. Folosind o spatulă mare, întindeți cu grijă un strat subțire de glazură pe părțile laterale ale prăjiturilor, apoi pe vârfuri. Folosiți spatula pentru a împinge glazura, fără a permite niciodată spatulei să atingă tortul. (Scopul acestei tehnici este de a sigila firimiturile pentru a ușura înghețarea tortului.) Aplicați al doilea strat mai gros de glazură pe părțile laterale și pe vârfurile prăjiturilor, întinzându-se până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
31
Pentru un tort stivuit în care nivelurile sunt așezate direct una peste alta, fiecare nivel va trebui să fie susținut de mai multe tije de dibluri. Pentru a marca unde să plasați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci, centrați tigaia de tort de 8 inci, întoarsă cu susul în jos, deasupra nivelului de 12 inci și apăsați ușor pentru a face amprenta; scoateți tigaia. Introduceți 1 tijă de diblu în centrul nivelului de 12 inci, direct în jos în tavă. Marcați tija cu înălțimea exactă a nivelului; scoateți tija.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
32
Tăiați încă 7 tije la lungimea marcată. Introduceți tije în tort de 12 inci, distanțându-se uniform la 1 1/2 inci în interiorul conturului imprimat pe nivelul de 12 inci.
33
Așezați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci.
34
Marcați nivelul de 8 inci cu amprenta tăvii de tort de 6 inci; scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
35
Tăiați și introduceți 8 tije de dibluri pentru nivelul de 8 inci conform instrucțiunilor de la Pasul 1
36
Top 8-inch tier cu 6-inch tier.
37
Folosiți glazura rămasă pentru a decora tortul după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
38
Adăugați flori de glazură regală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții72
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista