Tort de nucă de cocos cu afine cu glazură de cremă de Marshmallow
Tortul cu nucă de cocos de afine cu glazură de cremă de Marshmallow este un desert care servește 16. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 530 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de Marshmallow, Tort de nucă de cocos cu ghimbir-Lime cu glazură de Marshmallow, și Tort ușor de lămâie cu glazură de Marshmallow + nucă de cocos prăjită.
Instrucțiuni
1
Unsoare și făină două 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în crema de nucă de cocos, suc de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Avocado Hass Ușor Piure
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Stropi în Formă De Inimă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați în tigăi pregătite.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
9
Pentru umplutură, într-o cratiță mare, combinați afine și suc de afine. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure pop, aproximativ 12 minute. Apăsați afine printr-o moară de alimente într-un castron mic; aruncați semințele și pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Într-o cratiță mică grea la foc mediu, combinați amestecul de afine și zahărul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Se ia de pe foc.
12
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă și gălbenușuri de ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se ia de pe foc. Se amestecă untul. Se amestecă ușor sucul de lămâie și se curăță. Se răcește la temperatura camerei fără agitare. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, crema de marshmallow și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
16
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
17
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Tort de îngheț. Apăsați nuca de cocos prăjită deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
18
Garnisiți cu afine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.