Tort de nucă de cocos cu afine cu glazură de cremă de Marshmallow
Tortul cu nucă de cocos de afine cu glazură de cremă de Marshmallow este un desert care servește 16. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 530 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu strat de nucă de cocos cu glazură de Marshmallow, Tort de nucă de cocos cu ghimbir-Lime cu glazură de Marshmallow, și Tort ușor de lămâie cu glazură de Marshmallow + nucă de cocos prăjită.
Instrucțiuni
1
Unsoare și făină două 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în crema de nucă de cocos, suc de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Avocado Hass Ușor Piure
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați în tigăi pregătite.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
9
Pentru umplutură, într-o cratiță mare, combinați afine și suc de afine. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure pop, aproximativ 12 minute. Apăsați afine printr-o moară de alimente într-un castron mic; aruncați semințele și pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Într-o cratiță mică grea la foc mediu, combinați amestecul de afine și zahărul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se ia de pe foc.
12
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă și gălbenușuri de ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Se ia de pe foc. Se amestecă untul. Se amestecă ușor sucul de lămâie și se curăță. Se răcește la temperatura camerei fără agitare. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Cup. Ceapă Tocată
14
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, crema de marshmallow și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
15
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
16
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
17
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Tort de îngheț. Apăsați nuca de cocos prăjită deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
18
Garnisiți cu afine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.