Tort De Nucă De Cocos-Condiment
Tortul cu condimente de nucă de cocos este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 499 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, extract de portocale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Condimente De Nucă De Cocos, Tort De Condimente Cu Nucă De Cocos-Rubarbă, și Tort de condimente de ovăz cu afine cu nucă de cocos, ciocolată și nuci pecan.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Combinați zeama și sucul de portocale.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se amestecă la viteză mică după fiecare adăugare până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă aluatul în 3 torturi rotunde unse și făinate de 9".
Coaceți la 350 timp de 25 până la 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți straturile din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturi de sârmă.
Întindeți glazura de șapte Minute între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Se presară cu nucă de cocos.