Tort De Nucă De Cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos. O porție conține 528 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți ouă, extract de vanilan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, și Tort de fasole de nucă de cocos-vanilie cu glazură de unt de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Ungeți 2 (9") Tigăi rotunde pentru tort cu scurtare, tigăi de linie cu hârtie de ceară și hârtie de grăsime. Praf cu făină, scuturând excesul.
Bateți untul la viteză mică cu un mixer electric 2 minute sau până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând la viteză medie 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând doar până când dispare galbenul.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Cu mixerul la viteză mică, adăugați ingrediente uscate alternativ cu lapte de nucă de cocos, începând și terminând cu ingrediente uscate.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 23 până la 25 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți straturile în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă. Straturile de tort pot fi înfășurate și răcite până la 2 zile, dacă se dorește.
Întindeți glazura de nucă de cocos-Pecan între straturi și deasupra tortului; lăsați să se scurgă părțile laterale.