Tort De Nuc-Portocaliu
Tortul de nuc-portocaliu este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest desert are 435 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, nuci, zahăr pudră, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort De Nuc-Portocaliu, Tort portocaliu-nuc, și Tort De Cafea Cu Portocale De Nuc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tigaia cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent cu ulei de măsline.
Așezați hârtie pergament rotundă în fundul tigaiei și pulverizați hârtie.
Măcinați nucile în procesor până când sunt măcinate fin, dar nu pudrate.
Combinați nucile măcinate, făina și praful de copt într-un castron mediu; pus deoparte.
Folosind mixerul electric, bateți ouăle într-un castron mare până se spumează, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahăr, bătând până când este ușor, gros și galben pal, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat amestecul de făină de nucă; apoi adăugați suc de portocale, coajă de portocală și ulei de măsline, bătând doar până se omogenizează.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia pe foaia de copt cu ramă și coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Răsturnați cu grijă tortul pe platou și îndepărtați hârtia pergament.
Presărați zahăr pudră deasupra tortului și serviți.