Tort De Nisip

Tort De Nisip
Această rețetă face 6 porții cu 734 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, bici rece, napolitane nilla și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort "Nisip", Tort Cu Găleată De Nisip, și Tort De Mâncare Înger Cu Găleată De Nisip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți "nisipul" zdrobind napolitanele Nilla cu un tocător de cartofi sau într-un robot de bucătărie. Cu un mixer, combinați biciul rece, crema de brânză, amestecul de budincă, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Napolitane NillaNapolitane Nilla
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Masher De CartofiMasher De Cartofi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți o cincime din firimituri în fundul unei găleți mari și curate de nisip. Se acoperă cu o treime din amestecul de budincă, apoi un strat de firimituri. Continuați stratificarea, terminând cu firimituri. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute. Decorează cu cojile de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista