Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară

Tortul de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate cu vanilie și înghețată de zară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de coajă de portocală, praf de copt, iaurt cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară, Tort de vanilie-zară cu zmeură și glazură de brânză cremă de portocale, și Pâini De Tort Cu Zară Cu Parfum De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. Unt 9 x 5 x 3-inch tigaie metalică. Tigaie de praf cu făină; atingeți excesul.
Bateți 1 1/4 căni de făină, mămăligă, praf de copt și sare într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul și coaja de portocală într-un castron mare până la pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu iaurtul în 2 adaosuri, bătând doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți tortul până când este auriu și testerul introdus în centru iese curat, 50 până la 55 de minute.
Se transferă în raft; se răcește în tigaie 5 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe raft, apoi inversați din nou pe raft (partea de sus în sus). Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.
Tăiați tortul transversal în felii groase de 1/2 inch; se servește cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară.