Tort De Mâncare Înger Prăjit
Această rețetă servește 1 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de tort de mâncare înger, cremă de brânză, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mâncare Înger Prăjit Francez, Tort de mâncare înger cu migdale prăjite, și Parfaits de fructe de pădure cu tort de mâncare înger prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți crema de brânză pe o felie de tort; întindeți conservele pe a doua felie.
Așezați feliile împreună, în stil sandwich.
Întindeți untul pe exteriorul tortului.
Într-o tigaie mare sau grătar, prăjiți sandvișurile până când prăjitura se rumeneste ușor pe ambele părți și crema de brânză se topește. Praf cu zahăr de cofetari.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.