Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir

Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir
Tortul alimentar cu înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, frișcă, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir, Tort Angel Food cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete, și Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 177°. într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți toate ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când crusta este maro auriu închis și fisurile sunt uscate. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie rezistentă la căldură sau sticlă de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
PâlniePâlnie
TigaieTigaie
4
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece. Slăbiți tort din partea de tigaie cu cuțit sau spatula de metal lung. Întoarceți tortul cu capul în jos pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți în ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Tăiați tortul orizontal în jumătate pentru a face 2 straturi uniforme.
7
Întindeți jumătate din umplutură pe stratul inferior; înlocuiți partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Întindeți umplutura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Presărați cu condimente suplimentare pentru plăcintă cu dovleac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista