Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir
Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr pudră, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Angel Food cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete, Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Tort De Mâncare Ginger Angel.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Cuptor de căldură la 350 F. în sticlă extra-mare sau castron de metal, bate ingrediente tort cu mixer electric la viteză mică 30 secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când crusta este maro auriu închis și fisurile sunt uscate. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie rezistentă la căldură sau sticlă de sticlă.
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece. Slăbiți tort din partea de tigaie cu cuțit sau spatula de metal lung. Întoarceți tortul cu capul în jos pe farfuria de servire.
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți în ghimbir.
Tăiați tortul orizontal în jumătate pentru a face 2 straturi uniforme.
Întindeți jumătate din umplutură pe stratul inferior; înlocuiți partea superioară a tortului.
Întindeți umplutura rămasă deasupra tortului.
Presărați cu condimente suplimentare pentru plăcintă cu dovleac, dacă doriți.