Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir

Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir
Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr pudră, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Angel Food cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete, Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Tort De Mâncare Ginger Angel.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Cuptor de căldură la 350 F. în sticlă extra-mare sau castron de metal, bate ingrediente tort cu mixer electric la viteză mică 30 secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când crusta este maro auriu închis și fisurile sunt uscate. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie rezistentă la căldură sau sticlă de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
PâlniePâlnie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece. Slăbiți tort din partea de tigaie cu cuțit sau spatula de metal lung. Întoarceți tortul cu capul în jos pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți în ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Tăiați tortul orizontal în jumătate pentru a face 2 straturi uniforme.
8
Întindeți jumătate din umplutură pe stratul inferior; înlocuiți partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
9
Întindeți umplutura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10
Presărați cu condimente suplimentare pentru plăcintă cu dovleac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista