Tort De Mâncare Înger Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Lemon-Coconut Angel Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 236 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sos de caramel-portocale, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Mâncare Înger Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort De Mâncare Cu Înger De Nucă De Cocos, și Tort De Mâncare Cu Înger De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți albușurile și sarea la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Bateți în vanilie și suc de lămâie.
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr, câteva linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri ferme. Îndoiți în făină, 1/4 cană odată. Îndoiți coaja de nucă de cocos și lămâie.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a sparge buzunarele de aer.
Coaceți 27 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet.
Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei și inversați pe o farfurie.
Stropiți cu sos de Caramel-portocale; acoperiți cu lămâi confiate, dacă doriți.