Tort De Mâncare Înger
Reteta tort alimentar înger ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 193 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica făină tort, cofetari zahăr, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați albușurile să stea în vasul unui mixer electric în picioare (Vezi nota bucătarilor) la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de a face tortul. (Acestea ar trebui să fie de aproximativ 60 de grade F, ușor sub temperatura camerei.)
Setați suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor, faina si sarea pe o foaie de hartie de ceara folosind o cernere tripla sau o sita fina.
Bateți albușurile în mixer până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și bateți la viteză medie până formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat treptat, bătând și continuați să bateți până când albii se îngroașă și formează vârfuri moi, căzute. Bate în vanilie.
Presărați o pătrime din ingredientele uscate cernute peste albi și pliați cu o spatulă de cauciuc ușor, dar bine. Îndoiți ingredientele uscate rămase, o treime odată.
Se toarnă ușor aluatul uniform în tigaia cu tub uns și se coace până când blatul este auriu deschis, tortul se retrage puțin din tigaie și se întoarce când este atins ușor, iar un tester iese curat, 40 până la 45 de minute. Inversați tigaia pe gâtul unei sticle de vin goale sau a unei pâlnii mari de metal și răciți complet tortul.
Pentru a scoate tortul din tigaie, rulați vârful unui cuțit lung și îngust între marginea exterioară a tortului și tigaie. Tilt tort pan pe partea sa și atingeți ușor marginea de jos împotriva contra. Rotiți tigaia, atingând și rotind de câteva ori, până când tortul apare liber. Acoperiți tigaia cu un suport metalic sau carton rotund și inversați, atingând tigaia ferm pentru a slăbi tortul. Ridicați tigaia din tort. (Ar trebui să iasă frumos, ca o pernă scoasă dintr-o husă.)
Feliați tortul cu un cuțit zimțat, folosind o mișcare de tăiere.
Dacă ouăle dvs. nu sunt deosebit de proaspete, este posibil să aveți nevoie de mai mult de o duzină pentru a obține 1 1/2 căni de albușuri.Deși această rețetă necesită un mixer electric în picioare pentru a bate albii, am constatat că a funcționat și un mixer portabil și un castron mare și larg.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.