Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată

Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Angel Food Cake. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 283 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 558 de fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, espresso instant, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată, Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată, și Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați.Cerneti 1/2 cana de cacao, 3/4 cana de zahar si faina intr-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cacao rămasă, pudră de espresso și sare într-un castron mare. Se amestecă apă clocotită și coaja de portocală până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În mixerul în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albușurile la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cremă de tartru și continuați să bateți până când albii încep să devină Opaci, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați încet zahărul rămas. Continuați să bateți până când bezea formează vârf rigid, dar nu uscat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Bateți aproximativ 1 cană de bezea în amestec de cacao și apă pentru a ușura. În trei etape, pliați ușor în albii rămași. Cernem 1/3 amestec de făină pe bezea și împăturim ușor. În două adaosuri, cerne și ori amestecul de făină rămas în aluat până când sunt combinate, luând tort nu pentru a dezumfla albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Puneți ușor aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când tortul este umflat, doar setat, iar scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți tigaia pe grătar timp de 5 minute, apoi inversați tigaia pe grătar, astfel încât tortul să se răcească complet în tigaie cu susul în jos, aproximativ 4 ore. Rulați cuțitul de-a lungul interiorului tigaiei și inversați tortul pe placa de servire pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se servește cu felii de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista