Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Angel Food Cake. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 283 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 558 de fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, espresso instant, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată, Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată, și Tort De Mâncare Cu Înger De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați.Cerneti 1/2 cana de cacao, 3/4 cana de zahar si faina intr-un castron mediu; pus deoparte.
Așezați cacao rămasă, pudră de espresso și sare într-un castron mare. Se amestecă apă clocotită și coaja de portocală până se omogenizează; pus deoparte.
În mixerul în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albușurile la viteză medie până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și continuați să bateți până când albii încep să devină Opaci, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați încet zahărul rămas. Continuați să bateți până când bezea formează vârf rigid, dar nu uscat, 3 până la 5 minute.
Bateți aproximativ 1 cană de bezea în amestec de cacao și apă pentru a ușura. În trei etape, pliați ușor în albii rămași. Cernem 1/3 amestec de făină pe bezea și împăturim ușor. În două adaosuri, cerne și ori amestecul de făină rămas în aluat până când sunt combinate, luând tort nu pentru a dezumfla albușuri de ou.
Puneți ușor aluatul în tigaie.
Coaceți până când tortul este umflat, doar setat, iar scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute.
Puneți tigaia pe grătar timp de 5 minute, apoi inversați tigaia pe grătar, astfel încât tortul să se răcească complet în tigaie cu susul în jos, aproximativ 4 ore. Rulați cuțitul de-a lungul interiorului tigaiei și inversați tortul pe placa de servire pentru a servi.
Se servește cu felii de portocale.