Tort de mâncare al diavolului cu glazură fiartă cu piper negru

Tort de mâncare al diavolului cu glazură fiartă cu piper negru
Această rețetă face 8 porții cu 677 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 235 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, făină de tort, fasole espresso măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură de șapte Minute și nucă de cocos, Tortul cu mâncare al diavolului, și Tortul cu mâncare al diavolului roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciocolata și sarea într-un castron mare; așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste castron și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă 1 lingură de smântână într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se presară gelatina și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Între timp, aduceți smântâna rămasă și 1 lingură de zahăr la foc mic într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Bateți gălbenușurile și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de smântână fierbinte; reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa usor si degetul lasa o cale pe spatele unei linguri atunci cand este tras, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați amestecul de gelatină în amestecul de cremă; se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
7
Se toarnă prin filtrul pregătit în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Lăsați să stea 1 minut; bateți până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Bateți în crme frache. Folosind un mixer electric, bateți umplutura până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute. Apăsați o foaie de folie de plastic pe suprafața umpluturii; se răcește peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Înveliți fundul și părțile laterale ale a trei tigăi de tort de 9" cu spray antiaderent. Linia de jos a tigăi cu runde de hârtie pergament. Cerneti pudra de cacao intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Bateți în ou și albuș de ou. Bateți treptat în 1/2 cană plus 2 linguri de apă călduță; bateți până se omogenizează. Într-un castron mediu separat, bateți ambele făină și următoarele 2 ingrediente. Folosind un mixer electric, bateți zahărul brun, untul, vanilia și sarea într-un castron mare, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Bateți treptat amestecul de cacao în amestecul de unt. Bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu zară în 2 adaosuri, începând și terminând cu ingrediente uscate. Îndoiți în pene de cacao și espresso măcinat. Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Coaceți prăjiturile până când un tester iese curat atunci când este introdus în centru, aproximativ 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi așezate pe rafturi de sârmă timp de 5 minute. Inversați prăjiturile pe rafturi; scoateți tigăile și lăsați prăjiturile să se răcească complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați prăjiturile individual în folie de plastic și păstrați-le la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie. Se amestecă umplutura pentru a slăbi.
15
Întindeți jumătate de umplutură (aproximativ 1 cană) peste tort într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
16
Așezați al doilea strat de tort deasupra umpluturii.
17
Întindeți umplutura rămasă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
18
Așezați stratul de tort rămas deasupra. Se răcește tortul timp de 1 oră.
19
Se amestecă 1 lingură de zahăr și sare într-un castron mic; pus deoparte. Atașați un termometru pentru bomboane pe o parte a unei cratițe mici; adăugați zahărul rămas și 1/2 cană de apă în tigaie. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca, ocazional învârtind tigaia și perindând partea cu o perie de patiserie umedă, până când termometrul înregistrează 240, aproximativ 10 minute. Între timp, Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici. Bateți la viteză medie până se spumează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat zahăr rezervat și sare din castron mic. Adăugați treptat siropul fierbinte din cratiță în albușurile de ou, bătând la viteză medie-mare și lăsând siropul să stropească pe părțile laterale ale bolului. Continuați să bateți albii până se înțepenesc și se răcesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
20
Adăugați piper; bate până se omogenizează bine. Imediat lingura topping pe tort. Neteziți deasupra și părțile laterale. Lucrând rapid, rotiți glazura decorativ. Faceți înainte: tortul poate fi înghețat cu 1 zi înainte. Acoperiți cu o cupolă de tort; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1
Lăsați straturile de glazură să se stabilească complet înainte de a adăuga următorul strat de tort. Puteți utiliza o tigaie de tort de 8 " pentru straturi mai groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista