Tort De Mure Cu Susul În Jos

Tort De Mure Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mure cu susul în jos. Această rețetă servește 6 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 765 calorii. Un amestec de amestec de tort, ouă, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort de mure cu susul în jos, Tort de mure cu susul în jos, și Tort De Mure Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați învelișul de plastic din cizmarul de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
2
Scoateți capacul de carton alb din tava de folie și ridicați marginile tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați cizmarul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la 400 timp de 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc. Cobbler rece pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se amestecă împreună amestecul de tort și următoarele 3 ingrediente. Puneți aluatul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Întindeți cizmarul uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente; tăiați untul rece cu un blender de patiserie până se sfărâmă; amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Presărați amestecul uniform peste cizmar.
9
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista