Crabmeat Bites

Crabmeat Bites
Crabmeat Bites necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 169 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână țelină, ardei gras, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Cupa Crabmeat, Aperitiv Fierbinte Cu Carne De Crab, și Fierbinte Crabmeat Puffs.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de crab și următoarele 10 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine. Se amestecă pesmetul uscat până când amestecul de carne de crab își păstrează forma atunci când este format într-o bilă. Formați amestecul de carne de crab în bile folosind aproximativ 1 lingură de amestec pe bilă și acoperiți fiecare bilă uniform cu făină de cracare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Fry bile de carne de crab, câteva la un moment dat, 2 minute sau până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista