Crabmeat Bites necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 169 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână țelină, ardei gras, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Cupa Crabmeat, Aperitiv Fierbinte Cu Carne De Crab, și Fierbinte Crabmeat Puffs.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de crab și următoarele 10 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine. Se amestecă pesmetul uscat până când amestecul de carne de crab își păstrează forma atunci când este format într-o bilă. Formați amestecul de carne de crab în bile folosind aproximativ 1 lingură de amestec pe bilă și acoperiți fiecare bilă uniform cu făină de cracare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Fry bile de carne de crab, câteva la un moment dat, 2 minute sau până la aur.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.