Tortul de morcovi VI necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 410 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, zahăr, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Paște va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch și tapetați cu hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Pâine Pan
Cuptor
2
Combinați apa, zahărul, stafidele, morcovii răzuți, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și untul într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic timp de 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Morcov
Stafide
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, nucile și sarea. Se amestecă amestecul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 1 1/4 ore sau până când un tester introdus în centru iese curat. Se răcește pe rafturi de sârmă.