Tort De Morcovi Sănătos

Tort De Morcovi Sănătos
Tortul de morcovi sănătos necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 293 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Un amestec de praf de copt, nuci pecan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Mere Proaspăt Sănătos, Tort Tres Leches Sănătos, și Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Fundul de pulverizare a două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați produsul din ouă, uleiul, dovleacul, 1/4 cană de lapte și 1 linguriță de vanilie cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
DovleacDovleac
VanilieVanilie
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați toate ingredientele rămase pentru tort, cu excepția morcovilor. Bateți la viteză mică 30 de secunde sau până când se amestecă bine. Se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
3
Se toarnă aluatul uniform în tigăi.
4
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cu grijă cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză medie până la crem. La viteză mică, bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie până se omogenizează bine. Bateți în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați lapte, 1/2 linguriță la un moment dat, până când glazura este consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți glazura între straturile de tort și deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista