Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., tortul de morcovi fără Gluten ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 20 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 970 calorii. Un amestec de mix together set asside, cremă de brânză înghețată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Paști va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Tort de morcovi Socca (fără gluten, Vegan, fără soia), și Tort de morcovi sănătos Milkshake (fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Tortul cu morcovi funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.