Tort De Morcovi Final

Tort De Morcovi Final
Această rețetă servește 12 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 725 calorii, 10g de proteine, și 44G de grăsime. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci, ulei de nucă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Final, Ultimul tort de morcovi VT, și Tortul Suprem De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 177°. unt și făină a9x13-inch tigaie metalică rezistentă. Înmuiați coacăzele în 1/2 cană de apă fierbinte de la robinet timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un robot de bucătărie (folosiți lama de oțel), tocați morcovii foarte fin până la consistența cuscusului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați într-un castron mic și clătiți vasul robotului de bucătărie (veți avea nevoie din nou de el).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți pentru a amesteca bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Transferați 1/4 cană din acest amestec într-un castron mic și adăugați coacăzele scurse și cele 3 oz. nuci. Aruncați pentru a combina. În robotul de bucătărie (folosiți din nou lama de oțel), amestecați ouăle și zaharurile până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiurile într-un flux constant până când sunt combinate. Răsturnați acest amestec în amestecul de făină. Se amestecă cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați morcovii și amestecul de stafide-nuci; se amestecă pentru a se combina. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să se răcească pe un raft la temperatura camerei înainte de a inversa tigaia pentru a scoate tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați să se răcească complet înainte de îngheț. Faceți glazura: montați un mixer cu suport cu accesoriul cu palete (funcționează și un mixer manual). Bateți untul la viteză medie până când este destul de ușor, pufos și seamănă cu frisca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
11
Adăugați crema de brânză câte o bucată, bătând bine după fiecare adăugare. Când toată crema de brânză este încorporată, reduceți viteza la mediu scăzut și adăugați treptat zahărul și vanilia, oprind mixerul de fiecare dată când adăugați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se amestecă suficient pentru a îndepărta orice bulgări; răzuiește vasul după cum este necesar. Dacă glazura pare puțin slăbită, dați-o la frigider pentru câteva minute până când pare tartinabilă. Înghețați tortul: răzuiți aproximativ două treimi din glazură pe centrul tortului. Cu o spatulă metalică îngustă, împingeți glazura din centru spre și chiar peste marginile prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Răspândiți cu cât mai puține lovituri posibil pentru a preveni prinderea firimiturilor în glazură. Acoperiți mai întâi partea superioară a tortului, apoi folosiți glazura rămasă împreună cu ceea ce se strecoară peste marginile tortului pentru a acoperi părțile laterale. Odată ce tortul este acoperit, trageți vârful frontal al spatulei înainte și înapoi de la capăt la capăt pentru a crea o suprafață texturată pe partea superioară a tortului. Dacă doriți, presărați nucile deasupra tortului și apăsați-le în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Dimensiune
2
pe baza a 15 porții, calorii
1
670, grăsime
2
47, Calorii Grase
1
420, Grăsimi Saturate
2
17, proteine
3
8, Grăsimi Mononesaturate
4
15, carbohidrați
5
440, colesterol
6
120, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
58, Grăsimi Polinesaturate
2
12, sodiu

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcovi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inchmorcovi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcremă de brânză, tăiată în bucăți și înmuiată complet la temperatura camereicremă de brânză, tăiată în bucăți și înmuiată complet la temperatura camerei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cutie Pillsbury cu crustă de plăcintă pre-rulată1 cutie Pillsbury cu crustă de plăcintă pre-rulată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăze uscatecoacăze uscate4mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil10 oz. făină universală10 oz. făină universală12creveți și cu veneUnt înmuiat și făină pentru tigaieUnt înmuiat și făină pentru tigaie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjite și fisticprăjite și fistic0Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate0Bucăți de caramele Heath BarBuzduganBuzdugan0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară măcinatănucșoară măcinată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4-1 / 4 oz. produse de patiserie și cofetărie, zahăr cernut4-1 / 4 oz. produse de patiserie și cofetărie, zahăr cernut1Oreos dublu umplutsare de masăsare de masă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. unt nesărat, tăiat în bucăți de 1/2 inch și înmuiat complet la temperatura camereioz. unt nesărat, tăiat în bucăți de 1/2 inch și înmuiat complet la temperatura camerei1TBCextract de vanilie purăextract de vanilie pură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de nucă (de preferință ulei de nucă prăjită)ulei de nucă (de preferință ulei de nucă prăjită)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. nuci tocate sau nuci pecan pentru garnitură (opțional)oz. nuci tocate sau nuci pecan pentru garnitură (opțional)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. nuci sau nuci pecan, tocate grosieroz. nuci sau nuci pecan, tocate grosier
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista