Această rețetă servește 12 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 725 calorii, 10g de proteine, și 44G de grăsime. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână nuci, ulei de nucă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Final, Ultimul tort de morcovi VT, și Tortul Suprem De Morcovi.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 177°. unt și făină a9x13-inch tigaie metalică rezistentă. Înmuiați coacăzele în 1/2 cană de apă fierbinte de la robinet timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un robot de bucătărie (folosiți lama de oțel), tocați morcovii foarte fin până la consistența cuscusului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați într-un castron mic și clătiți vasul robotului de bucătărie (veți avea nevoie din nou de el).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți pentru a amesteca bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Transferați 1/4 cană din acest amestec într-un castron mic și adăugați coacăzele scurse și cele 3 oz. nuci. Aruncați pentru a combina. În robotul de bucătărie (folosiți din nou lama de oțel), amestecați ouăle și zaharurile până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiurile într-un flux constant până când sunt combinate. Răsturnați acest amestec în amestecul de făină. Se amestecă cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați morcovii și amestecul de stafide-nuci; se amestecă pentru a se combina. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească pe un raft la temperatura camerei înainte de a inversa tigaia pentru a scoate tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Lăsați să se răcească complet înainte de îngheț. Faceți glazura: montați un mixer cu suport cu accesoriul cu palete (funcționează și un mixer manual). Bateți untul la viteză medie până când este destul de ușor, pufos și seamănă cu frisca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
11
Adăugați crema de brânză câte o bucată, bătând bine după fiecare adăugare. Când toată crema de brânză este încorporată, reduceți viteza la mediu scăzut și adăugați treptat zahărul și vanilia, oprind mixerul de fiecare dată când adăugați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se amestecă suficient pentru a îndepărta orice bulgări; răzuiește vasul după cum este necesar. Dacă glazura pare puțin slăbită, dați-o la frigider pentru câteva minute până când pare tartinabilă. Înghețați tortul: răzuiți aproximativ două treimi din glazură pe centrul tortului. Cu o spatulă metalică îngustă, împingeți glazura din centru spre și chiar peste marginile prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Răspândiți cu cât mai puține lovituri posibil pentru a preveni prinderea firimiturilor în glazură. Acoperiți mai întâi partea superioară a tortului, apoi folosiți glazura rămasă împreună cu ceea ce se strecoară peste marginile tortului pentru a acoperi părțile laterale. Odată ce tortul este acoperit, trageți vârful frontal al spatulei înainte și înapoi de la capăt la capăt pentru a crea o suprafață texturată pe partea superioară a tortului. Dacă doriți, presărați nucile deasupra tortului și apăsați-le în lateral.