Tort De Morcovi Cu Stafide De Scorțișoară
Tortul de morcovi cu stafide de scorțișoară este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paște. Un amestec de nuci, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Stafide, Tort De Morcovi Cu Stafide, și Tort De Morcovi Cu Stafide Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți îndulcitorul de sucraloză și ouăle într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt cremoase; adăugați ulei și continuați să bateți până se amestecă bine. Bateți făina, stafidele, nucile și sarea în amestecul de ouă până se îngroașă. Bateți în morcovi. Aluatul va fi gros. Se amestecă praful de copt și bicarbonatul de sodiu în aluat până se amestecă uniform.
Se toarnă aluatul într-un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.