Doisprezece straturi Mocha tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de espresso instant, lapte, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Mocha, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt 1 foaie tigaie și linia de jos cu hârtie pergament, apoi unt pergament. Praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Bateți gălbenușurile, laptele, vanilia și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați făina și sarea până se omogenizează. (Aluatul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți albii cu un mixer electric până când țin doar vârfuri moi. Bateți în restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Îndoiți o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați restul ușor, dar bine.
5
Răspândiți aluatul uniform în tigaie și rap împotriva contorului pentru a elibera orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când tortul este uscat la atingere și auriu pal, 10 până la 11 minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Înjumătățiți tortul transversal, tăind pergamentul, pentru a forma 2 straturi (10-cu 7 1/2-inch).
1
Tapetați a doua foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
2
Topiți ciocolata cu apă, apoi răciți-o până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
3
Bateți gălbenușurile, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este gros și palid, aproximativ 5 minute cu un mixer stand sau 8 minute cu un handheld. Îndoiți în ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
4
Bateți albușurile cu bătătoare curățate până când țin vârfuri moi. Bateți în restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați restul ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
6
Întindeți aluatul uniform în tava căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Coaceți până se umflă și o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri aderente, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Transferați tigaia într-un raft, apoi acoperiți partea superioară a souffl-ului cu 2 straturi de prosoape de hârtie umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Scoateți prosoapele și răciți complet souffl-ul în tigaie (souffl-ul se va dezumfla pe măsură ce se răcește). Cerneti cacao peste souffl nr., apoi desfaceti marginile cu un cutit ascutit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
5
Înjumătățiți souffl-ul în cruce, tăind pergamentul, pentru a forma 2 straturi (10-x 7 1/2-inch).
1
Prăjiți alunele, apoi răciți-le, învelite într-un prosop de bucătărie și frecați orice piele liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
2
Reduceți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se toacă fin nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
4
Bateti albusurile cu sare si crema de tartru folosind mixerul electric pana cand tin doar varfuri moi. Bateți în zahăr, câte 1 lingură pe rând și bateți până când bezea este rigidă, dar încă lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Linia de jos a treia foaie tigaie cu pergament. Puneți mici pete de bezea sub colțurile pergamentului pentru a le fixa pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
6
Îndoiți nucile în bezea și întindeți uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți până când este setat și auriu pal, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Înjumătățiți bezea în cruce, tăind pergamentul, pentru a forma 2 straturi (10-x 7 1/2-inch). Reveniți la cuptor și coaceți până când sunt crocante, încă 45 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie, apoi se îndepărtează pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Aduceți apa, zahărul și pudra de espresso la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr
Apă
2
Slăbiți marginile a 1 strat de tort cu un cuțit și inversați pe un platou plat. Curățați cu grijă pergamentul din tort și periați cu puțin sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Se întinde cu 1 1/4 căni de cremă de unt mocha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mocha
4
Se acoperă cu 1 strat de bezea și se întinde cu 1 1/4 căni de unt de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Răsturnați cu grijă 1 strat de souffl Nr pe cremă de unt și îndepărtați pergamentul, apoi întindeți ușor cu 1 1/4 căni de unt de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Repetați stratificarea, terminând cu cremă de unt de cafea (vor mai rămâne câteva). Se răcește cel puțin 1 oră (după aceea, se înfășoară în folie de plastic). Tăiați tot în jurul tort cu un cuțit ascuțit lung la marginile neaten. Aduceți la temperatura camerei (aproximativ 1 oră) înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
1
* Straturile de tort, souffl și bezea pot fi coapte cu 1 zi înainte de asamblare și păstrate, învelite în folie de plastic, la temperatura camerei. * Tortul asamblat poate fi răcit până la 2 zile.