Tort De Mocha Cu Douăsprezece Straturi

Tort De Mocha Cu Douăsprezece Straturi
Doisprezece straturi Mocha tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de espresso instant, lapte, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Mocha, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt 1 foaie tigaie și linia de jos cu hârtie pergament, apoi unt pergament. Praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți gălbenușurile, laptele, vanilia și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați făina și sarea până se omogenizează. (Aluatul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți albii cu un mixer electric până când țin doar vârfuri moi. Bateți în restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Îndoiți o treime din albi în aluat pentru a ușura, apoi pliați restul ușor, dar bine.
5
Răspândiți aluatul uniform în tigaie și rap împotriva contorului pentru a elibera orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când tortul este uscat la atingere și auriu pal, 10 până la 11 minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Se răcește complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Înjumătățiți tortul transversal, tăind pergamentul, pentru a forma 2 straturi (10-cu 7 1/2-inch).
1
Tapetați a doua foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
2
Topiți ciocolata cu apă, apoi răciți-o până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
3
Bateți gălbenușurile, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este gros și palid, aproximativ 5 minute cu un mixer stand sau 8 minute cu un handheld. Îndoiți în ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Bateți albușurile cu bătătoare curățate până când țin vârfuri moi. Bateți în restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați restul ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Întindeți aluatul uniform în tava căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Coaceți până se umflă și o culegere de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri aderente, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Transferați tigaia într-un raft, apoi acoperiți partea superioară a souffl-ului cu 2 straturi de prosoape de hârtie umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Scoateți prosoapele și răciți complet souffl-ul în tigaie (souffl-ul se va dezumfla pe măsură ce se răcește). Cerneti cacao peste souffl nr., apoi desfaceti marginile cu un cutit ascutit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Înjumătățiți souffl-ul în cruce, tăind pergamentul, pentru a forma 2 straturi (10-x 7 1/2-inch).
1
Prăjiți alunele, apoi răciți-le, învelite într-un prosop de bucătărie și frecați orice piele liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
2
Reduceți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se toacă fin nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Bateti albusurile cu sare si crema de tartru folosind mixerul electric pana cand tin doar varfuri moi. Bateți în zahăr, câte 1 lingură pe rând și bateți până când bezea este rigidă, dar încă lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Linia de jos a treia foaie tigaie cu pergament. Puneți mici pete de bezea sub colțurile pergamentului pentru a le fixa pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
6
Îndoiți nucile în bezea și întindeți uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când este setat și auriu pal, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Înjumătățiți bezea în cruce, tăind pergamentul, pentru a forma 2 straturi (10-x 7 1/2-inch). Reveniți la cuptor și coaceți până când sunt crocante, încă 45 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie, apoi se îndepărtează pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Aduceți apa, zahărul și pudra de espresso la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ZahărZahăr
ApăApă
2
Slăbiți marginile a 1 strat de tort cu un cuțit și inversați pe un platou plat. Curățați cu grijă pergamentul din tort și periați cu puțin sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Se întinde cu 1 1/4 căni de cremă de unt mocha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MochaMocha
4
Se acoperă cu 1 strat de bezea și se întinde cu 1 1/4 căni de unt de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Răsturnați cu grijă 1 strat de souffl Nr pe cremă de unt și îndepărtați pergamentul, apoi întindeți ușor cu 1 1/4 căni de unt de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Repetați stratificarea, terminând cu cremă de unt de cafea (vor mai rămâne câteva). Se răcește cel puțin 1 oră (după aceea, se înfășoară în folie de plastic). Tăiați tot în jurul tort cu un cuțit ascuțit lung la marginile neaten. Aduceți la temperatura camerei (aproximativ 1 oră) înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
1
* Straturile de tort, souffl și bezea pot fi coapte cu 1 zi înainte de asamblare și păstrate, învelite în folie de plastic, la temperatura camerei. * Tortul asamblat poate fi răcit până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista