Tort de migdale de ciocolată cu Mousse de ciocolată albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale de ciocolată cu Mousse de ciocolată albă. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 87 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 308 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte, betty german chocolate cake mix, batoane de copt cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Mousse De Migdale Cu Ciocolată, Tort Cu Mousse De Ciocolată Albă 2, și Tort cu mousse de mango și ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°. ungeți generos și ușor în formă de făină (12 cani) Bundt pan și partea inferioară a inserției tunelului Bundt sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Lingurați migdalele în fundul tigaiei.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă peste migdale în tigaie.
Așezați inserția tunelului în centrul tăvii Bundt.
Coaceți 38 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă spre centru iese curată. Folosind un cuțit ascuțit sau zimțat, tăiați imediat excesul de tort peste partea superioară a tăvilor Bundt și tunel. Slăbiți cu grijă inserția tunelului; scoateți. Tort rece în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie la raft de răcire, plasarea tort tunel partea în jos. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Faceți amestecul de budincă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru budincă-cu excepția utilizării A 1 1/2 căni de lapte. Când budinca fierbe, scoateți-o de pe foc. Se amestecă batoanele de copt cu ciocolată albă tocate până se topesc. Se amestecă extractul de migdale. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când mousse-ul este setat. Când tortul este rece, întoarceți tortul și lingura mousse în tunel.
Așezați tortul umplut cu fața în jos pe farfuria de servire.
Presărați cu zahăr pudră, dacă doriți. Depozitat acoperit în frigider.