Tort de migdale Brandy ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 743 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, coniac, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brandy Migdale Pound Tort, Tort De Brandy, și Tort de coniac de caise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați gălbenușurile de ou la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui gălbenuș de ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
4
Se toarnă făina alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează. Se amestecă extractul de migdale. Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide într-un vas mare de sticlă sau metal. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. Îndoiți albușurile în aluat; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
5
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 90 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Tăiați orice tort în exces, astfel încât să fie la același nivel cu părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Aduceți apa și 1 cană de zahăr la fierbere timp de 8 până la 10 minute. Reduceți căldura la foc mic, apoi adăugați coniac și 1 linguriță extract de vanilie. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute și se ia de pe foc. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei. Înțepați găurile în tortul răcit cu o scobitoare, apoi saturați încet tortul cu siropul de coniac.