Tort De Migdale Cu Lămâie Fără Făină

Tort De Migdale Cu Lămâie Fără Făină
Rețeta se poate face tort de migdale cu lămâie fără făină în aproximativ 1 oră. O porție conține 196 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. 6163 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Lămâie-Migdale Fără Făină, Tort de miere de migdale fără făină cu lămâie confiată, și Tort De Migdale Cu Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c).  
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați o rundă de hârtie pergament pe fundul unei tigaie cu arc de 8 sau 9 inci și ungeți-o și părțile laterale ale tigaiei cu unt sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Bateți gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, 1/4 cană zahăr: într-un castron mare, bateți împreună cu o lingură de lemn gălbenușurile de ou, coaja de lămâie și 1/4 cană zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți făina de migdale, praful de copt, cardamomul, bateți în amestecul de gălbenușuri de ou: într-un castron separat, bateți împreună făina de migdale, cardamomul măcinat și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de gălbenuș de ou și bateți până se combină bine. Amestecul trebuie să semene cu o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6
Bateți albușurile până la vârfuri moi: cu un mixer electric cu un bol foarte curat și un atașament curat, bateți albușurile, începând cu viteză mică și crescând treptat viteza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Când încep să se formeze bule, adăugați un vârf de sare și lingurița de oțet (atât sarea, cât și oțetul vor ajuta albușurile bătute să mențină o structură mai bună, la fel și zahărul în pasul următor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
8
Pe măsură ce albușurile încep să crească în volum, presărați restul de 1/4 cană de zahăr, câte puțin, în timp ce continuați să bateți albușurile. Bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Îndoiți albușurile bătute în amestec de migdale: amestecați o treime până la jumătate din albușurile bătute în amestecul de migdale pentru a-l slăbi și a-l face mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(23)(23)
10
Apoi, pliați ușor albușurile de ou bătute rămase în aluat, câte o lingură mare la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
11
Scoateți aluatul în tigaie, coaceți: scoateți ușor aluatul în tigaia cu formă de arc pregătită și introduceți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Se coace la 350 buc. F (175 buc. C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tortului, ajutându-l să se separe de partea laterală a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Eliberați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și mutați ușor tortul (pe pergament) pe o farfurie de servire a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
15
Se presară cu puțin zahăr pudră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista