Tort De Migdale Cu Lămâie Fără Făină
Rețeta se poate face tort de migdale cu lămâie fără făină în aproximativ 1 oră. O porție conține 196 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. 6163 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Lămâie-Migdale Fără Făină, Tort de miere de migdale fără făină cu lămâie confiată, și Tort De Migdale Cu Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c).
Așezați o rundă de hârtie pergament pe fundul unei tigaie cu arc de 8 sau 9 inci și ungeți-o și părțile laterale ale tigaiei cu unt sau spray de gătit.
Bateți gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, 1/4 cană zahăr: într-un castron mare, bateți împreună cu o lingură de lemn gălbenușurile de ou, coaja de lămâie și 1/4 cană zahăr până se omogenizează.
Bateți făina de migdale, praful de copt, cardamomul, bateți în amestecul de gălbenușuri de ou: într-un castron separat, bateți împreună făina de migdale, cardamomul măcinat și praful de copt.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de gălbenuș de ou și bateți până se combină bine. Amestecul trebuie să semene cu o pastă groasă.
Bateți albușurile până la vârfuri moi: cu un mixer electric cu un bol foarte curat și un atașament curat, bateți albușurile, începând cu viteză mică și crescând treptat viteza.
Când încep să se formeze bule, adăugați un vârf de sare și lingurița de oțet (atât sarea, cât și oțetul vor ajuta albușurile bătute să mențină o structură mai bună, la fel și zahărul în pasul următor).
Pe măsură ce albușurile încep să crească în volum, presărați restul de 1/4 cană de zahăr, câte puțin, în timp ce continuați să bateți albușurile. Bateți până se formează vârfuri moi.
Îndoiți albușurile bătute în amestec de migdale: amestecați o treime până la jumătate din albușurile bătute în amestecul de migdale pentru a-l slăbi și a-l face mai ușor.
Apoi, pliați ușor albușurile de ou bătute rămase în aluat, câte o lingură mare la un moment dat.
Scoateți aluatul în tigaie, coaceți: scoateți ușor aluatul în tigaia cu formă de arc pregătită și introduceți-l în cuptor.
Se coace la 350 buc. F (175 buc. C) timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tortului, ajutându-l să se separe de partea laterală a tigaiei.
Eliberați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și mutați ușor tortul (pe pergament) pe o farfurie de servire a tortului.
Se presară cu puțin zahăr pudră înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "