Tort De Migdale Cu Cireșe
Tortul cu migdale de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 320 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, umplutură de plăcintă cu cireșe, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de migdale cu sos de cireșe, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Cherry Pound Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați ușor un pachet sau o tigaie cu tub.
Combinați amestecul de tort, umplutura de plăcintă, extractul de migdale și ouăle într-un castron mare.
Se amestecă bine cu mâna până se umezește bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește pe raft timp de 15 minute; răsturnați tortul răcit pe placa de servire. Se răcește complet.
Bateți împreună zahărul cofetarilor și 1/4 linguriță extract de migdale într-un castron mic.
Adăugați picături de apă până când glazura este consistență stropitoare. Lingura glazura peste tort răcit.